ایران مقاله
مقالات مربوط به ups مقالات رشته های فنی مهندسی پزشکی و سلامت
درباره وبلاگ


این وبلاگ جهت ارائه مطالب مفید در زمینه UPS ، برق والکترونیک و ومقالات فنی مهندسی تشکیل شده است

مدیر وبلاگ : MORTEZA KAZEMI
صفحات جانبی
نویسندگان
جمعه 11 خرداد 1397 :: نویسنده : MORTEZA KAZEMI

اثرات بیماری‌زای مصرف شکر با مصرف مداوم آن تشدید می‌شوند. وقتی شکر مصرف می‌شود، دوپامین آزاد می‌شود و مصرف‌کننده احساس خشنودی می‌کند. اگر شما هم به این ماده غذایی اعتیاد دارید این مقاله از راستینه را مطالعه بفرمایید.

 

اعتیاد به شکر



شکر به اندازه‌ی کوکائین اعتیادآور است.

درواقع ممکن است شکر اعتیادآورتر از کوکائین باشد. مبارزه با مواد مخدر؟ پس مبارزه با شکر چه می‌شود؟

تصور آنکه این مسئله چگونه می‌تواند برای افراد وابسته به آن مشکل‌ساز باشد، نسبتا ساده است. یک ماده‌ی اعتیادآورمانند شکر که اثرات قابل‌توجه‌ی بسیاری ندارد، می‌تواند بسیار موذیانه عمل کند. بنابراین یک فرد نه تنها بدون آنکه شکر را مقصر مشکلات سلامتیش بداند، به مصرف آن ادامه می‌دهد بلکه مغزش نیز او را به خوردن شکر تشویق می‌کند.

وقتی پاسخ انسولین، قند را ازخون می‌زداید، شما دوباره احساس گرسنگی می‌کنید اما این حس گرسنگی معمولا خودش را با میل به خوردن شکر بیشتر نشان می‌دهد.

 

مصرف شکر مصرف شکر از سیر شدن شما جلوگیری می‌کند.

شاید علت آنکه شکر در برخی محافل به شیطان سفید معروف است، بخاطر همین حیله‌گریش باشد. وقتی شما غذاهایحاوی قند فروکتوز مصرف می‌کنید، سیگنالی که بطور معمول به مغز شما فرستاده می‌شود تا به آن بگوید شما سیر شده‌اید، سرکوب می‌شود. این باعث می‌شود که مردم به راحتی پرخوری کنند.

درواقع قندهای فروکتوز شما را سیر نمی‌کنند. در یک مطالعه‌ی اخیر، محققان دریافتند در حالی که گلوکز باعث می‌شود مغزاحساس سیری کند اما فروکتوز این کار را انجام نمی‌دهد؛ ولو اینکه کالری‌ها و تمام چیزهای دیگر یکسان باشند.

 

مصرف شکر بیش‌ازحدآن مغزتان را فریب می‌دهد تا شما را وادار کند بیشتر غذا بخورید.

اگر این مسئله که شکر شما را در طول زمان غذا خوردن فریب می‌دهد، کافی نیست، باید بدانید که آن تعداد دفعات غذا خوردن شما را نیز افزایش می‌دهد.
ما هورمونی به نام لپتین در بدنمان داریم. لپین مسئول آن است که به مغز بگوید ما چربی کافی ذخیره کرده‌ایم؛ درنتیجه مغز، حس گرسنگی را غیرفعال می‌کند و متابولیسم را افزایش می‌دهد.
فروکتوز، مغز را در برابر لپتین مقاوم می‌کند و مغز دیگر متوجه نمی‌شود که ما ذخایر چربی‌مان را پر کرده‌ایم. بنابراین ما به خوردن ادامه می‌دهیم و متابولیسم ما برای حفظ انرژی، کُند می‌شود.
این مقاومت لپتین ناشی از مصرف شکر بیش‌ازحد باعث می‌شود که ما برای قند بیشتر له‌له بزنیم و همچنان به خوردن ادامه دهیم.

 

دیابت مقاومت به انسولین

وقتی فروکتوز تصفیه‌شده وارد جریان خون می‌شود، باعث افزایش شدید و ناگهانی انسولین می‌گردد. وظیفه‌ انسولین، پاک کردن گلوکز از جریان خون است؛ این گلوکز از تبدیل کربوهیدرات‌ها بدست می‌آید.
اگر سطح گلوکز بیش‌ازحد بالا رود، می‌تواند سمی باشد. بنابراین انسولین مهم است. مصرف شکر بیش‌ازحد باعث می‌شود بدن به انسولین بیشتری نیاز پیدا کند تا این کار را انجام دهد.

وقتی این اتفاق بیفتد، ما همواره مقدار زیادی انسولین در خونمان خواهیم داشت. انسولین، گلوکز پاک‌شده را بعنوان چربی ذخیره می‌کند و اگر انسولین شما بیش‌ازحد فعالیت کند، شما به یک ماشین تولیدکننده‌ چربی تبدیل خواهید شد. اگر این وضعیت مدت زیادی ادامه یابد، ممکن است شما به دیابت نوع ۲ مبتلا شوید.






نوع مطلب : تغذیه و سلامتی، 
برچسب ها : انسولین، دیابت، شکر، قندهای فروکتوز، کوکائین، گرسنگی، گلوکز،
لینک های مرتبط :


موضوعات
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
پیج رنک سایت mups.mihanblog.com/
 
 
 
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Mobile Traffic | سایت سوالات